Criminele vrienden of niet?

Weet met wie je kinderen in contact komen!


Onderzoek naar alcoholmisbruik, drugsgebruik en vriendenkringen van uw kinderen


Jongeren komen de dag van vandaag onvermijdelijk in contact met alcohol of drugs, zeker wanneer deze in bepaalde omgevingen terecht komen..

Om te weten te komen of uw kinderen in contact komen met personen die een slechte invloed op hun hebben is het inschakelen van een privé-detective een betrouwbaar idee.

Mogelijke vragen die kunnen beantwoord worden zijn:

  • Wat doen mijn kinderen in het uitgaansleven?

  • Wordt er alcohol of drugs gebruikt?

  • Met wie gaan ze allemaal om?

  • Zijn de vrienden van mijn kinderen wel te vertrouwen?

  • Hebben deze een slechte invloed op mijn kinderen?

  • Gaan mijn kinderen wel naar school of sportclub?

Of wanneer er zich een aantal signalen beginnen voor te doen kan je je ook afvragen of het aan de omgeving ligt. Denk aan verminderde schoolresultaten, opgekropte gevoelens, gedragsproblemen, agressiviteit, zich afkeren van ouders of een van de ouders, depressieve gevoelens en regressieverschijnselen in de ontwikkeling.

Overmatig gebruik van alcohol of drugs kan in ergere gevallen leiden tot verkeersongevallen, gedragsstoornissen of zelfs zelfmoord..

Op lange termijn kunnen verdovende of stimulerende middelen leiden tot verslaving, hersenbeschadiging, kanker en een vroegtijdige dood..

U wil uiteraard het beste voor uw kinderen en kan niet altijd overal tegelijk zijn.

Echter houden jongeren er niet van dat ze worden gecontroleerd, zeker niet door ouders of familie.

Ik kan in alle transparantie de activiteiten van jouw kinderen nagaan en een onderzoek uitvoeren omtrent de omgeving, mogelijk alcohol- of druggebruik zodat u als ouder tijdig kunt optreden mocht het nodig zijn.

Het onderzoek is onafhankelijk en heel discreet, zo wordt het onderlinge vertrouwen niet geschaad.

Contacteer me hier zodat we samen tijdens een vrijblijvend gesprek kunnen bepalen met wie uw kind omgaat en of er alcohol en/of drugs worden gebruikt.

Heb je nog vragen over jouw specifieke situatie? Over de prijzen of tarieven? Of over wat ik voor je kan betekenen?

Stuur gerust een mailtje!

Privacy Beleid

Wanneer je dit formulier invult verbind je je tot niets. Je krijgt een antwoord op je vraag en je gegevens zullen meteen erna verwijderd worden. Ze worden niet doorverkocht of uitgeleend en alles wat je me vertelt wordt altijd confidentiëel behandeld.

alcoholmisbruik-drugsgebruik-en-vriendenkringen-van-uw-kinderen

TIPS van een privé-detective!

Bezorgd om het welzijn van je kinderen?

Ontdek 10 tekenen van een slechte vriendschap & wat je best kan doen

Gratis in je mailbox:

E-mail:


Lees ook over:


AUTEURSRECHT
Alle teksten en afbeeldingen op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Ze mogen op geen enkele manier gepubliceerd, herschreven of heruitgegeven worden in eender welke vorm. Alle rechten voorbehouden.
Een tool wordt gebruikt om de webteksten op te sporen en een advocaat van DetectiveBrabant houdt zich bezig met gerechtelijke vervolging. Bij betrapping wordt een schadevergoeding gesteld.
De wet bepaalt verscheidene gerechtelijke procedures die kunnen worden gevoerd om een einde te stellen aan inbreuken of om schadevergoeding te bekomen. Ernstige inbreuken op het auteursrecht worden zelfs beteugeld via het strafrecht waarbij een boete of gevangenisstraf kan worden opgelegd.
adminAlcoholmisbruik, drugsgebruik en vriendenkringen van uw kinderen