Wens je niet op te draaien voor alimentatie omdat jouw ex-partner zaken verzwijgt?

Hoeveel alimentatie zou ik eigenlijk echt moeten betalen?


Alimentatieonderzoek / alimentatiefraude


Een scheiding, zeker als er kinderen in het spel zijn, is een pijnlijke zaak.

Als de echtscheiding achter de rug is en je het vermoeden hebt dat je onterecht te weinig alimentatie ontvangt of teveel alimentatie betaalt, is het inschakelen van een privé-detective een betrouwbaar idee. Een verslag kan dienen als bewijs voor een rechtbank.

In de praktijk komt het echter regelmatig voor dat de ex-echtgeno(o)t(e) een nieuwe baan of relatie liever verzwijgt en ook de daarmee gepaard gaande inkomenswijzigingen waardoor je ofwel:

  • minder alimentatiegeld krijgt dan waar je recht op hebt.

  • meer alimentatiegeld betaalt dan nodig is.

De financiële gevolgen hiervan hebben namelijk jaren een grote invloed op uw dagelijks leven.

Wanneer u alimentatievergoeding betaalt of ontvangt en u het vermoeden heeft dat dit onterecht is kunt u het laten onderzoeken.

Ik ben privé-detective, gespecialiseerd in het uitvoeren van alimentatiefraude onderzoeken, waarbij de waarheid naar boven wordt gehaald over de (nieuwe) situatie van uw ex-partner en/of het verzwijgen van inkomsten.

Ik onderzoek of uw vorige partner:

  1. een (nieuw) werk heeft, andere activiteiten uitvoert of bv niet bijklust “in het zwart”,

  2. effectief samenwoont op hetzelfde adres met de nieuwe partner, als zijnde gehuwd,

  3. een affectieve relatie heeft en een nieuw ‘huishouden’ vormt.

Uiteraard blijf ik tijdens het onderzoek in nauw overleg zowel met u als met uw eventuele advocaat (of bemiddelaar) zodat we efficiënt kunnen samenwerken om zo het beste resultaat te krijgen. En omdat ik aan alle wettelijke eisen voldoe kan het rapport gebruikt worden als bewijs voor juridische stappen.

Al deze informatie wordt overgelegd door middel van een helder verslag waarmee u de huidige alimentatie via de officiële wegen kan laten veranderen in de rechtbank.

Bij kans van slagen en goed aangeleverde informatie kan een onderzoek voor ongeveer €2000,- afgerond zijn. Dit is inclusief een goed onderbouwde rapportage die als bewijslast kan dienen bij een rechtszitting.

Dit is een investering die op termijn snel teruggevorderd kan worden indien er elke maand een paar honderd euro meer op uw rekening staat. Een vrijblijvend gesprek is gratis.

Zet uw vermoedens om in harde feiten en contacteer me zodat we tijdens een vrijblijvend gesprek kunnen bepalen hoe we ervoor kunnen zorgen dat de alimentatiegelden eerlijk verdeeld worden.

Heb je nog vragen over jouw specifieke situatie? Over de prijzen of tarieven? Of over wat ik voor je kan betekenen?

Stuur gerust een mailtje!

Privacy Beleid

Wanneer je dit formulier invult verbind je je tot niets. Je krijgt een antwoord op je vraag en je gegevens zullen meteen erna verwijderd worden. Ze worden niet doorverkocht of uitgeleend en alles wat je me vertelt wordt altijd confidentiëel behandeld.

alimentatie

TIPS van een privé-detective!

Vermoed je dat je ex hoger inkomen verzwijgt?

Denk je dat je onterechte alimentatiegelden betaalt?

Ontdek DE 3 MEEST VOORKOMENDE situaties van alimentatie fraude en en hoe je ze kan tegen gaan!

Gratis tips en info in je mailbox:

E-mail:


Lees ook over:


AUTEURSRECHT
Alle teksten op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Ze mogen op geen enkele manier gepubliceerd, herschreven of heruitgegeven worden in eender welke vorm. Alle rechten voorbehouden.
Een advocaat van DetectiveBrabant houdt zich puur bezig met het opsporen van copyright beschermde teksten, bij betrapping wordt een schadevergoeding gesteld.
De wet bepaalt verscheidene gerechtelijke procedures die kunnen worden gevoerd om een einde te stellen aan inbreuken of om schadevergoeding te bekomen. Ernstige inbreuken op het auteursrecht worden zelfs beteugeld via het strafrecht waarbij een boete of gevangenisstraf kan worden opgelegd.
adminAlimentatie