Vertel wat meer over uzelf.. Waar ligt u ‘s nachts wakker van?

Privacy Beleid

Wanneer je dit formulier invult verbind je je tot niets. Je krijgt een antwoord op je vraag en je gegevens zullen meteen erna verwijderd worden.

Het spreekt voor zich dat ik confidentialiteit zeer hoog in het vaandel draag. Alle zaken in je mail zijn zeer persoonlijk en worden niet verspreid.

Je kan me in alle vertrouwen mailen. Ook wat je me tijdens en na een vrijblijvend gesprek vertelt blijft 100% tussen ons.


Wens je vrijblijvend te weten wat ik voor jou kan betekenen?

Zit je met een probleem?

Vraag je je af of een privé-detective wel soelaas kan bieden?

Stuur me dan een mailtje en ik zal zo snel mogelijk antwoorden.

Indien enige discretie vereist is met betrekking tot uw contactname, geef dan duidelijk aan hoe en op welk tijdstip ik contact met u kan opnemen.


Tel: +32 484 40 56 56


Ik haat ongewenste mails evenveel als jij. Ik stuur geen reclame of onnodige boodschappen door.

Je naam, nummer en e-mail adres zijn veilig en worden aan niemand anders doorgegeven.


AUTEURSRECHT
Alle teksten en afbeeldingen op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Ze mogen op geen enkele manier gepubliceerd, herschreven of heruitgegeven worden in eender welke vorm. Alle rechten voorbehouden.
Een tool wordt gebruikt om de webteksten op te sporen en een advocaat van DetectiveBrabant houdt zich bezig met gerechtelijke vervolging. Bij betrapping wordt een schadevergoeding gesteld.
De wet bepaalt verscheidene gerechtelijke procedures die kunnen worden gevoerd om een einde te stellen aan inbreuken of om schadevergoeding te bekomen. Ernstige inbreuken op het auteursrecht worden zelfs beteugeld via het strafrecht waarbij een boete of gevangenisstraf kan worden opgelegd.
adminContact