(Winkel)diefstal kost ondernemer bakken geld.


Onderzoek naar diefstal


In deze tijdperken van financiële crisis wordt meer en meer door personeel gestolen.
Maar ook winkeldiefstal kost een ondernemer veel geld.

Van het stelen van goederen op kantoor of in een winkel maar ook tot het frauderen rond de prestaties of kilometervergoeding, veel Belgische bedrijven hebben te maken met diefstal.

Ik interview, schaduw, en doe de nodige opsporingen, om de dader(s) te vinden en de eventueel gestolen goederen terug te vorderen.

Duurdere goederen kunnen beveiligd en gevolgd worden vanop afstand door middel van een tracker te plaatsen zodat men steeds weet waar deze goederen zich bevinden.

Contacteer me zodat we samen tijdens een vrijblijvend gesprek kunnen bepalen hoe we diefstal in uw bedrijf kunnen tegengaan.

Heeft u nog vragen over uw specifieke situatie? Over de prijzen of tarieven? Of over wat ik voor u kan betekenen?

Stuur gerust een mailtje!

Privacy Beleid

Wanneer je dit formulier invult verbind je je tot niets. Je krijgt een antwoord op je vraag en je gegevens zullen meteen erna verwijderd worden. Ze worden niet doorverkocht of uitgeleend en alles wat je me vertelt wordt altijd confidentiëel behandeld.

diefstal

TIPS van een privé-detective!

Ontdek 3 VEEL GEBRUIKTE METHODES die men gebruikt in jouw bedrijf!

Gratis in je mailbox:

E-mail:


Informatie over:


AUTEURSRECHT
Alle teksten en afbeeldingen op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Ze mogen op geen enkele manier gepubliceerd, herschreven of heruitgegeven worden in eender welke vorm. Alle rechten voorbehouden.
Een tool wordt gebruikt om de webteksten op te sporen en een advocaat van DetectiveBrabant houdt zich bezig met gerechtelijke vervolging. Bij betrapping wordt een schadevergoeding gesteld.
De wet bepaalt verscheidene gerechtelijke procedures die kunnen worden gevoerd om een einde te stellen aan inbreuken of om schadevergoeding te bekomen. Ernstige inbreuken op het auteursrecht worden zelfs beteugeld via het strafrecht waarbij een boete of gevangenisstraf kan worden opgelegd.
adminDiefstal