Spoor camera’s en afluisterapparatuur op


Opsporen ongewenste apparatuur / anti afluister apparatuur


Het is niet ondenkbaar dat uw telefoongesprekken worden getapt, uw laptop gehackt of zelfs beeldmateriaal, in de vorm van foto’s of video-opnamen, wordt gemaakt van u en alles dat u lief is.

Via een detector die zodanig vernuftig ontworpen is dat hij probleemloos alle soorten spy camera’s, met of zonder draad, en iedere vorm van RF afluisterapparatuur kan opsporen, in elk hoekje van je slaapkamer, badkamer, hotelkamer of vergaderzaal.

Ik beschik over deze technologische hulpmiddelen en expertise om ongewenste apparatuur op te sporen en te leiden naar de mogelijke plegers.

Vakkundig, betrouwbaar en zeer discreet.

Contacteer me zodat we samen tijdens een vrijblijvend gesprek kunnen bepalen hoe we deze verborgen apparatuur kunnen opsporen.

Heb je nog vragen over jouw specifieke situatie? Over de prijzen of tarieven? Of over wat ik voor je kan betekenen?

Stuur gerust een mailtje!

Privacy Beleid

Wanneer je dit formulier invult verbind je je tot niets. Je krijgt een antwoord op je vraag en je gegevens zullen meteen erna verwijderd worden. Ze worden niet doorverkocht of uitgeleend en alles wat je me vertelt wordt altijd confidentiëel behandeld.

opsporen-van-ongewenste-afluisterapparatuur

TIPS van een privé-detective!

Zoek een stroombron!

Gratis nieuws en tips in je mailbox:

E-mail:


Lees ook over:


AUTEURSRECHT
Alle teksten en afbeeldingen op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Ze mogen op geen enkele manier gepubliceerd, herschreven of heruitgegeven worden in eender welke vorm. Alle rechten voorbehouden.
Een tool wordt gebruikt om de webteksten op te sporen en een advocaat van DetectiveBrabant houdt zich bezig met gerechtelijke vervolging. Bij betrapping wordt een schadevergoeding gesteld.
De wet bepaalt verscheidene gerechtelijke procedures die kunnen worden gevoerd om een einde te stellen aan inbreuken of om schadevergoeding te bekomen. Ernstige inbreuken op het auteursrecht worden zelfs beteugeld via het strafrecht waarbij een boete of gevangenisstraf kan worden opgelegd.
adminOpsporen ongewenste apparatuur