Wie ben ik?

Waarom ben ik gestart als detective?

Ik haat zelf leugenaars en profiteurs, ik heb in mijn verleden vele mensen gekend die ik nadien liever kwijt was dan rijk, zowel op professioneel als romantisch vlak.

Ik had altijd een sterke zin om te ondernemen en mensen van hun problemen af te helpen. Opleidingen volgen en steeds nieuwe zaken bijleren (met vallen en opstaan) zitten me in het bloed. Sinds 2014 ben ik dan vergunde privé-detective, benoemd door Binnenlandse Zaken.

 

Het terugvinden van een persoon of ermee voor kunnen zorgen dat een probleem opgelost geraakt geeft een enorme voldoening en daar doe ik het voor!

Het uitoefenen van mijn beroep als een privé-detective is eigenlijk meer een uit de hand gelopen hobby geworden toen ik vrienden begon te helpen met de waarheid te achterhalen in hun relaties bij bv overspel of stalking.

Maar ook voor bedrijven die hun bedrijf gezond willen houden en daar op zoek gaan naar de verliezen en die eruit filteren vind super om te mogen doen.

 

Uiteraard zijn sommige situaties niet altijd even leuk of zelfs gevaarlijk..

Relaties zien beëindigen door overspel of wanneer er agressie of drugs aan te pas komen..
Maar dit doe ik steeds met doel om jou van je onzekerheid of probleem af te helpen en je uiteindelijk gelukkiger en beter te doen voelen.

Ik heb zelf in mijn persoonlijk verleden al situaties meegemaakt waarbij ik gestalkt werd door een erotame stalkster (leg ik uit in één van de stalking nieuwsbrieven), dus ik weet welk gevoel en welke problemen dit met zich kunnen meebrengen maar ook hoe je dit best kan aanpakken.

 

Hoe uitdagender een opdracht kan zijn, met hoe meer passie ik te werk ga.

Heb je een vraag over een probleem of wens je te weten wat ik voor jou kan betekenen dan kan je me hier contacteren.

privedetective-brabant
privedetective-brabant
AUTEURSRECHT
Alle teksten en afbeeldingen op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Ze mogen op geen enkele manier gepubliceerd, herschreven of heruitgegeven worden in eender welke vorm. Alle rechten voorbehouden.
Een tool wordt gebruikt om de webteksten op te sporen en een advocaat van DetectiveBrabant houdt zich bezig met gerechtelijke vervolging. Bij betrapping wordt een schadevergoeding gesteld.
De wet bepaalt verscheidene gerechtelijke procedures die kunnen worden gevoerd om een einde te stellen aan inbreuken of om schadevergoeding te bekomen. Ernstige inbreuken op het auteursrecht worden zelfs beteugeld via het strafrecht waarbij een boete of gevangenisstraf kan worden opgelegd.
adminOver mij