Twijfel je? of heb je een buikgevoel dat er iets niet klopt?

Na onderzoek blijkt 70% van de klanten die me contacteerden gelijk te hebben.


Onderzoek naar overspel / vreemdgaan / ontrouw


Overspel: van beginnende dates tot lange termijn relaties, het gebeurt vaker dan je denkt.

Meestal probeert de overspelige partner zoveel mogelijk te verbergen of heeft deze altijd wel een excuus klaar. In veel gevallen gaat het om feiten zoals:

  • hij is extra voorzichtig met privacy (telefoon, email,..)

  • ze ziet er beter uit en doet meer moeite aan haar kledij, uiterlijk

  • hij vergat zijn alibi of haalt verhalen door elkaar

  • ze doucht op rare tijden of doet haar kleren direct in de was

  • ze verzint smoesjes om geen seks te hoeven

  • hij wil van 2 walletjes eten,..

Als je meer zekerheid wil krijgen over de eerlijkheid van je partner en de stabiliteit in je relatie is het inhuren van een privé-detective een effectief idee. Er is namelijk altijd een uitkomst.

 

Bij vermoedens van overspel zal een onderzoek eventuele twijfels wegnemen, want ongeacht het resultaat is het altijd beter om de waarheid te kennen.

Bij een onderzoek naar vreemdgaan tracht ik zo transparant en zorgvuldig mogelijk te werk te gaan. Afhankelijk van het te observeren dagdeel en de plaats waarop er geschaduwd moet worden, stellen jij en ik een onderzoeksplan samen. Als je je hierin kan vinden ga ik meteen aan de slag.

Vervolgens zal de mogelijke vreemdganger in kwestie geschaduwd worden zodat het duidelijk wordt waar je partner zich bevindt en met wie deze in contact zal komen. Doordat de mogelijk wantrouwende partner wordt geobserveerd door de privé-detective is er onmiddellijk resultaat en is het meteen duidelijk als er wordt gelogen.

 

Als bewijs zullen er foto’s en/of video opnames worden verzameld, waarmee een professionele rapportage zal worden samengesteld, die op relatief korte termijn een antwoord zullen geven op al jouw vragen.

De kosten van een dergelijk onderzoek zijn per geval verschillend. Om niet onverwacht geconfronteerd te worden met gemaakte kosten zal er op voorhand een duidelijke prijzenstructuur gepresenteerd worden. Bewijzen kunnen namelijk alleen worden geleverd na observaties.

Een vastgesteld overspel kan ook gebruikt worden als bewijs van een onherstelbare ontwrichting van het huwelijk, wat een grond tot echtscheiding is. Ook kan het een impact hebben op alimentatiegelden.

 

Omdat ontrouw een emotionele kwestie is, ga ik discreet om met je toevertrouwde informatie. Ik deel met niemand informatie!

Contacteer me zodat we samen tijdens een vrijblijvend gesprek kunnen bepalen hoe we je mogelijk overspelige partner kunnen betrappen.

Heb je nog vragen over jouw specifieke situatie? Over de prijzen of tarieven? Of over wat ik voor je kan betekenen?

Stuur gerust een mailtje!

Privacy Beleid

Wanneer je dit formulier invult verbind je je tot niets. Je krijgt een antwoord op je vraag en je gegevens zullen meteen erna verwijderd worden. Ze worden niet doorverkocht of uitgeleend en alles wat je me vertelt wordt altijd confidentiëel behandeld.

overspelige partner betrappen

TIPS van een privé-detective!

Zijn de excuses van je partner waar? Of toch niet?

Vermoeden dat er wordt gelogen en zoek je bewijs?

Twijfel je of je partner vreemd gaat?

Ontdek meteen de 2 GROOTSTE signalen waaraan je kan herkennen dat je partner vreemdgaat..

Gratis in je mailbox:

E-mail:


Lees ook over:


AUTEURSRECHT
Alle teksten en afbeeldingen op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Ze mogen op geen enkele manier gepubliceerd, herschreven of heruitgegeven worden in eender welke vorm. Alle rechten voorbehouden.
Een tool wordt gebruikt om de webteksten op te sporen en een advocaat van DetectiveBrabant houdt zich bezig met gerechtelijke vervolging. Bij betrapping wordt een schadevergoeding gesteld.
De wet bepaalt verscheidene gerechtelijke procedures die kunnen worden gevoerd om een einde te stellen aan inbreuken of om schadevergoeding te bekomen. Ernstige inbreuken op het auteursrecht worden zelfs beteugeld via het strafrecht waarbij een boete of gevangenisstraf kan worden opgelegd.
adminOverspel