Meer controle = Minder verlies

Meer controle, minder verlies!


Personeelscontrole en controle op arbeidsprestaties


Eén van de grootste verliesposten van bedrijven is het niet presteren van de werkuren, diefstal en onrechtmatig ziekteverzuim.

Een privé bezoek in de tijd van de werkgever, een te lange lunch of zelfs activiteiten voor een eigen bedrijf komen voor.

Ook chauffeurs, vertegenwoordigers of managers blijken niet altijd de gegeven tijd of verantwoordelijkheid van hun functie te respecteren.

Een onderzoek kan de tijdsbesteding van uw personeel nagaan waarbij deze wordt geschaduwd op de baan of wordt gecontroleerd of ze tijdens de werkuren effectief aan het werk zijn.

  • Staan vrachtwagenchauffeurs echt zoveel in de file of kijken ze bv gewoon veel films op een parking?

  • Zouden er tegen betaling kostbare gegevens doorgegeven of verkocht worden aan de concurrentie?

Een vooronderzoek of screening kan alvast meer inzicht geven over toekomstig personeel.

Maar ook wanneer u reeds vermoedens heeft of slachtoffer bent van dergelijke praktijken zoals onrechtmatig presteren op het werk, diefstal of spionage kan ik een onderzoek inplannen zodat we deze vorm van fraude kunnen aanpakken en zodat uw bedrijf optimaal kan renderen.

Ook kan ik nagaan of uw personeel die zich als ziek opgeeft niet voor eigen rekening of voor een concurrerend bedrijf werkt.

Contacteer me zodat we tijdens een vrijblijvend gesprek kunnen bepalen waar we uw verliezen kunnen aanpakken.

Heeft u nog vragen over uw specifieke situatie? Over de prijzen of tarieven? Of over wat ik voor u kan betekenen?

Stuur gerust een mailtje!

Privacy Beleid

Wanneer je dit formulier invult verbind je je tot niets. Je krijgt een antwoord op je vraag en je gegevens zullen meteen erna verwijderd worden. Ze worden niet doorverkocht of uitgeleend en alles wat je me vertelt wordt altijd confidentiëel behandeld.

personeelscontrole

TIPS van een privé-detective!

Vermoeden dat uw personeel niet voldoende presteert?

Ontdek 2 MANIEREN hoe u kan te weten komen dat personeel niet oprecht is!

Gratis in je mailbox:

E-mail:


Lees ook over:


AUTEURSRECHT
Alle teksten en afbeeldingen op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Ze mogen op geen enkele manier gepubliceerd, herschreven of heruitgegeven worden in eender welke vorm. Alle rechten voorbehouden.
Een tool wordt gebruikt om de webteksten op te sporen en een advocaat van DetectiveBrabant houdt zich bezig met gerechtelijke vervolging. Bij betrapping wordt een schadevergoeding gesteld.
De wet bepaalt verscheidene gerechtelijke procedures die kunnen worden gevoerd om een einde te stellen aan inbreuken of om schadevergoeding te bekomen. Ernstige inbreuken op het auteursrecht worden zelfs beteugeld via het strafrecht waarbij een boete of gevangenisstraf kan worden opgelegd.
adminPersoneelscontrole