Wanneer liefde een obsessie wordt

Hoe kan je het beste omgaan met een stalker?


Onderzoek naar stalking / belaging


Stalking is het stelselmatig lastigvallen van een persoon, door steeds op hinderlijke wijze contact op te nemen, te achtervolgen en soms ook te bedreigen.

In veel gevallen begint het met een “onschuldige” daad en gaat het om feiten zoals:

  • constant bellen, berichten of brieven sturen

  • het toesturen van cadeaus

  • achtervolgen, ook wel via Facebook, Twitter of andere sociale media

  • bespieden

  • een relatie verzinnen met het slachtoffer

  • in dezelfde straat komen wonen,..

Maar stalking kan ook leiden tot ergere misdaden zoals slagen en verwondingen, verkrachting en zelfs moord.

Het is dan ook belangrijk om hier snel te reageren. Naast het vinden van de identiteit van de belager maken we ook een dossier op met de activiteiten van de stalker. Dit kan gebruikt worden als bewijs voor de politie en de rechtbank.

 

Contacteer me wanneer je denkt gestalkt te worden, zodat we tijdens een vrijblijvend gesprek kunnen nagaan hoe we de stalker kunnen stoppen.

Lees hier het verhaal over hoe Mailys werd gestalkt en nadien doodgestoken door haar ex, alsook wat de politie eraan deed! (bron: www.nieuwsblad.be)

Heb je nog vragen over jouw specifieke situatie? Over de prijzen of tarieven? Of over wat ik voor je kan betekenen?

Stuur gerust een mailtje!

Privacy Beleid

Wanneer je dit formulier invult verbind je je tot niets. Je krijgt een antwoord op je vraag en je gegevens zullen meteen erna verwijderd worden. Ze worden niet doorverkocht of uitgeleend en alles wat je me vertelt wordt altijd confidentiëel behandeld.

stalking

TIPS van een privé-detective!

Heb je te maken met een stalker?

Word je continue lastig gevallen of voel je je bedreigd?

Ontdek meteen 9 EFFECTIEVE TIPS wanneer je te maken hebt met een stalker!

Gratis in je mailbox:

E-mail:


Lees ook:


AUTEURSRECHT
Alle teksten en afbeeldingen op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Ze mogen op geen enkele manier gepubliceerd, herschreven of heruitgegeven worden in eender welke vorm. Alle rechten voorbehouden.
Een tool wordt gebruikt om de webteksten op te sporen en een advocaat van DetectiveBrabant houdt zich bezig met gerechtelijke vervolging. Bij betrapping wordt een schadevergoeding gesteld.
De wet bepaalt verscheidene gerechtelijke procedures die kunnen worden gevoerd om een einde te stellen aan inbreuken of om schadevergoeding te bekomen. Ernstige inbreuken op het auteursrecht worden zelfs beteugeld via het strafrecht waarbij een boete of gevangenisstraf kan worden opgelegd.
adminStalking