Onbewuste of vrijwillige schade?

Fraude kost maatschappijen miljoenen.


Onderzoek naar verzekeringsfraude


Helaas komt het nog steeds voor dat uw klanten zich schuldig maken aan verzekeringsfraude. Of het nu gaat om diefstal-, vernieling- of letselschade.

In de top vijf van de fraudegevallen bevinden zich:

  • valse aangiftes van gestolen voertuigen,

  • vrijwillig veroorzaakte ongelukken,

  • vrijwillig veroorzaakte branden,

  • valse aangiftes van waterschade

  • en valse diefstallen van koffers.

Verzekeringsfraude kost de Belgische gezinnen tot 150 euro per jaar, zo blijkt uit een schatting die de Beroepsvereniging voor verzekeringsondernemingen Assuralia gemaakt heeft op basis van een Europese studie.

Natuurlijk heeft u eigen expertise in huis om onderzoek te doen naar de legitimiteit van de claims.

Daarnaast kan het effectief zijn om externe specialisten in te huren. Het toetsen van een ingediende claim vereist immers inzicht en een doelgericht onderzoek, bijvoorbeeld op de locatie van een geclaimde schade.

Ik ben gediplomeerd, gecertificeerd en handel volgens de privacygedragscode. Alle feiten worden in detail vastgelegd.

Maak hier een vrijblijvende afspraak zodat we samen tijdens een persoonlijk gesprek de situatie kunnen bespreken en deze vorm van fraude kunnen aanpakken.

Heeft u nog vragen over uw specifieke situatie? Over de prijzen of tarieven? Of over wat ik voor u kan betekenen?

Stuur gerust een mailtje!

Privacy Beleid

Wanneer je dit formulier invult verbind je je tot niets. Je krijgt een antwoord op je vraag en je gegevens zullen meteen erna verwijderd worden. Ze worden niet doorverkocht of uitgeleend en alles wat je me vertelt wordt altijd confidentiëel behandeld.

verzekeringsfraude

TIPS van een privé-detective!

Een detective kan nagaan en bewijs leveren van een eventuele fraude of oplichting!

Gratis in je mailbox:

E-mail:


Lees ook over:AUTEURSRECHT
Alle teksten en afbeeldingen op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Ze mogen op geen enkele manier gepubliceerd, herschreven of heruitgegeven worden in eender welke vorm. Alle rechten voorbehouden.
Een tool wordt gebruikt om de webteksten op te sporen en een advocaat van DetectiveBrabant houdt zich bezig met gerechtelijke vervolging. Bij betrapping wordt een schadevergoeding gesteld.
De wet bepaalt verscheidene gerechtelijke procedures die kunnen worden gevoerd om een einde te stellen aan inbreuken of om schadevergoeding te bekomen. Ernstige inbreuken op het auteursrecht worden zelfs beteugeld via het strafrecht waarbij een boete of gevangenisstraf kan worden opgelegd.
adminVerzekeringsfraude