Uw personeel blijkbaar toch niet zo ziek is als hij beweert!


Onrechtmatig ziekteverzuim


Het is altijd lastig als een medewerker zich ziek meldt.

Maar wat als de werknemer toch niet zo ziek is als hij beweert?
Is hij op dat moment bezig met andere activiteiten?
Werkt hij voor eigen rekening, klust hij aan zijn huis of heeft hij gewoon geen zin om te gaan werken.

Uit studie blijkt dat één dag ziekteverzuim de Belgische werkgever gemiddeld €875 kost.

Het hoeft dus geen toelichting dat absenteïsme, in alle opzichten met welke reden dan ook, het bedrijfsleven (en de overheid) jaarlijks enorme geldbedragen kost.

Op een relatief snelle manier kan worden nagegaan waar uw personeelslid zicht bevindt op het ogenblik van zijn afwezigheid en of deze niet voor eigen rekening of voor een concurrerend bedrijf werkt waardoor uw eigen bedrijf verlies lijdt.

Als u het vermoeden heeft dat er gefraudeerd wordt aarzel dan niet om contact op te nemen. Ook als u er toch voor verzekerd bent. Soms is ook de verzekeraar bereid mee te dragen in de kosten voor een onderzoek.

Door middel van bijvoorbeeld observaties bekijk ik of de werknemer echt ziek is of ‘stiekem’ geen andere activiteiten aan het doen is.

Het kan ook zo zijn dat de werknemer wel ziek is en er helemaal geen vorm van ziekteverzuim fraude wordt gezien. Door een onderzoek komt er in ieder geval meer duidelijkheid.

Maak hier een vrijblijvende afspraak zodat we samen tijdens een persoonlijk gesprek de situatie kunnen bespreken en deze vorm van fraude kunnen aanpakken.

Heeft u nog vragen over uw specifieke situatie? Over de prijzen of tarieven? Of over wat ik voor u kan betekenen?

Stuur gerust een mailtje!

Privacy Beleid

Wanneer je dit formulier invult verbind je je tot niets. Je krijgt een antwoord op je vraag en je gegevens zullen meteen erna verwijderd worden. Ze worden niet doorverkocht of uitgeleend en alles wat je me vertelt wordt altijd confidentiëel behandeld.

verzuim

TIPS van een privé-detective!

Ontdek de 5 MEEST VOORKOMENDE redenen waarom uw personeel niet komt opdagen!

Gratis in je mailbox:

E-mail:


Lees ook over:


AUTEURSRECHT
Alle teksten en afbeeldingen op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Ze mogen op geen enkele manier gepubliceerd, herschreven of heruitgegeven worden in eender welke vorm. Alle rechten voorbehouden.
Een tool wordt gebruikt om de webteksten op te sporen en een advocaat van DetectiveBrabant houdt zich bezig met gerechtelijke vervolging. Bij betrapping wordt een schadevergoeding gesteld.
De wet bepaalt verscheidene gerechtelijke procedures die kunnen worden gevoerd om een einde te stellen aan inbreuken of om schadevergoeding te bekomen. Ernstige inbreuken op het auteursrecht worden zelfs beteugeld via het strafrecht waarbij een boete of gevangenisstraf kan worden opgelegd.
adminVerzuim